A jóga nem csak testmozgás! A jóga életérzés, filozófia és kultúra is! Találj rá Te is a test-lelki egyensúlyodra! Segítünk benne...!


Gerincátmozgató jóga

Hétfő 9:00-10:15

Hétfő, kedd, szerda, csütörtök, péntek 17:30-18:45

Szombat 10:00-11:15

Helyszín: Prána Jógastúdió Szfékesfehérvár, Zámoly u. 59.

Bejelentkezés és további infó: pranajogaszfv@gmail.com, 06/20/9175-865


Tégy a gerinced egészségéért hatha jógával!

Ezeken a foglalkozásokon a hatha jóga évszázados felhalmozódott tudását ötvöztük a modern gerinctorna ismereteivel. A hatha jóga ászanákat (testgyakorlatokat) gerincfejlesztő (erősítő, tartáskorrigáló) technikákkal gyakoroljuk. A gerinc mozgékonyságának fejlesztése és a gerinc melletti izmok szimmetrikus fejlesztése a cél.

Fontosnak tartjuk, hogy a jóga gyakorlatok jótékony hatása azoknál is érvényesüljenek, akik hajlékonyságukban, egészségükben gátoltak. Ha valakinek szükséges akkor a csoportos órákon végzett gyakorlatsorok is módosíthatók (személyre szabhatók), így a gyakorlás pont oda hat ahol a legnagyobb szükség van rá.

Szinte minden testtartásnak van gerincet terhelő és gerincet kímélő változata, ezeken a foglalkozásokon megtanuljuk azokat a különbségeket amik segítenek a helyes otthoni jógázásban is.

Teljesen kezdők is jelentkezhetnek!


Kinek ajánljuk?

  • Hát és derékfájósoknak
  • Ülő munkát végzőknek
  • Mozgásszegény életmód esetén
  • Stresszes életmódot folytatóknak
  • Prevenciós céllal sportolóknak

 

A foglalkozásokat ENKK-nál regisztrált alternatív mozgásterapeuta jógaoktató tartja!

Az oktatóról itt és itt olvashatsz!

 

Figyelem: a gerincátmozgató jóga komplementer (kiegészítő) terápia, nem helyettesíti az orvosi ellátást. Ha bizonytalan vagy, hogy megfelel neked, kérdezd meg a kezelőorvosod!

Ha olyan egészségügyi problémád van, ami miatt nem tudsz részt venni a csoportos foglalkozáson, nézd meg a magánórák menüpontot.